Kövess minket:

Member XXL - Pénisznövelő termékek

photo tv

Member XXL – Péniszt Növelő Szer Vélemények, Működése, Összetevők, Ára és Hol lehet megvenni?

Számos férfi álma a nagy pénisz, melynek láttán minden nő elájul. A nagy hímvessző önbizalmat ad és biztosítja, hogy a szebbik nem teljes egészében kielégítve érzi magát a szexuális életében. Sajnos gyakran megesik, hogy a sors némileg fukar és számos férfi nem képes örömet szerezni a nőnek, már nem is beszélve az orgazmusról. Szerencsére XXI. századot írunk és számos pénisznövelő módszer létezik. Az invazívak - melyek sebészeti beavatkozást igényelnek és a noninvazívak, melyek a megfelelően kiválasztott összetevők alkalmazásából állnak. Az ilyen módszerek közé tartozik minden bizonnyal a Member XXL - a mellékhatások nélküli pénisznövelő tabletta. A részletekről és a Member XXL termék működéséről olvashat cikkünkben.

Member XXL – működése

A Member XXL étrendkiegészítő természetes növényi kivonatokat tartalmazó kapszulák, melyek együttesen a férfi libidót növelő és a pénisz méretét növelő megbízható készítményt képeznek. Ez a legjobb noninvazív módszer, mely kiváló eredményeket hoz, miközben nincs szükség sebészeti módszerekhez folyamodni, unalmas gyakorlatokat végezni vagy vizes pumpát alkalmazni. A Member XXL javítja a hímvessző vérellátását, ami serkenti a vérellátást. Ennek eredményeképp a férfi képes nagyobb és keményebb erekciót elérni, mely a közösülés egész időtartama alatt megmarad. A pénisznövelő hatás az egyéni hajlamoktól és az étrend-kiegészítő szedésének időtartamától függ.

A Member XXL működése 90 fős férfi csoporton végzett vizsgálatokkal került igazolásra. Egy részük placebót kapott, míg a többiek Member XXL-t. 12 hét elteltével az derült ki, hogy a Member XXL terméket szedő férfiak péniszének mérete átlagosan 5 centivel megnagyobbodott. A tesztek eredményeiről a www.memberxxl.hu weboldalon olvashat többet.

Member XXL – összetevők

A pénisznövelő tabletták működéséért és kimagasló hatékonyságáért a termék összetétele a felelős. Teljes egészében természetes és kizárólagosan természetes eredetű összetevőkből. Nem vált ki semmiféle mellékhatást, a termék alkalmazása teljes egészében biztonságos.

Milyen összetevők találhatók a Member XXL tablettákban?

 • L-arginin,
 • Görögszéna kivonat,
 • Törpe szabalpálma gyümölcs kivonat,
 • Királydinnye,
 • Kínai kúszómagnólia kivonat,
 • Koreai ginszeng,
 • Sáfrány
 • és fekete bors.

  Amint látni, a termék formulája igen gazdag és pont ez várjuk el a férfi szexuális életét segítő jó étrend-kiegészítőtől. Az említett összetevőket nagyra értékelik a természetes gyógyászatban, figyelemre méltő a sáfrány alkalmazása – mely a világ egyik legdrágább fűszere!

  Member XXL – vélemények

  El kell ismerni, hogy a Member XXL azon ritka pénisznövelő étrend-kiegészítők egyike, melyek ilyen nagy népszerűségnek és bizalomnak örvendenek. A férfiak gyakran aláhúzzák, hogy a termék használatának köszönhetően sikerült pár centiméterrel többre szert tenniük. Ezen túlmenően észrevették a szexuális energia gyors növekedését.

  A Member XXL terméket alkalmazó férfiak értékelik a terméket a gyors hatásáért. Az étrend-kiegészítőt használó férfiak zöme észrevette a pénisz méreteinek változását, bár kisebb mértékben, mint ahogy azt a gyártó ígérte, de már az 5 cm is remek eredmény!

  Alább bemutatunk az interneten fellelt néhány véleményt:

  Korábban folyamatosan problémáim voltak az intim kapcsolatokban a nem túl nagy péniszem miatt. Úgy döntöttem csinálni kell ezzel valamint az állandó görcsölés miatt. Rábukkantam a Member XXL-re és úgy döntöttem, hogy kipróbálom. A szedés első hatásait egy hét elteltével kezdem érezni. Könnyen el tudtam érni a merevedést és ami fontos – úgy tűnt, hogy a péniszem nagyobb lett! Egyáltalán nem tévedtem. Három hónap alkalmazása után a hímvesszőm megnőtt kb. 4 cm-rel!! Ennek köszönhetően elmúltak a komplexusaim, a szex számomra végre élvezet, nem pedig sajnálatos kötelesség! — Balázs

  A Member XXL kiváló szer, melynek hatását minden férfi észreveszi. A terméknek köszönhetően elmúltak az erekcióval kapcsolatos problémáim. Eddig számtalanszor kudarcot vallottam nőkkel. A kapszuláknak köszönhetően a probléma teljesen megszűnt. Azt is észrevettem, hogy a termék rendszeres használatával a pénisz meghosszabbodott és megvastagodott! Számítottam a megnagyobbodás effektusra, de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire! Ami fontos, a termék tartós hatást eredményez, ezért nem kell aggódni, hogy az eredmények visszafejlődnek a tabletta félretétele után. — András

  Member XXL – ára és hol lehet megvenni?

  A pénisznövelő Member XXL tabletták nem szerezhetők be gyógyszertárban. De ez nem feltétlenül jelent hátrányt, hiszen a férfiak zöme a terméket diszkrét kiszállítással szeretné otthonába megrendelni. Ezt a lehetőséget kínálja a gyártó www.memberxxl.hu. weboldalon A csomagolás tabletta költsége kb. 170 pln, de lehetőség van a termék megvásárlására előnyös akciók keretében!

 • Két termék vásárlása esetén a harmadik terméket ingyen kapja meg.
 • Három termék vásárlásakor három további terméket kap teljesen ingyenesen!

  Kattintson ide az aktuális promóciók megtekintéséhez!

  5 érv, amiért érdemes a Member XXL készítményt választani:

  1. Kimagasló minőség és hatékonyság – a termék az első kapszulától kezdve hat. Segít növelni a libidót, felszabadítani a szexuális energiát és növelni a pénisz méretét.
  2. Természetes összetevők – az étrend-kiegészítő nem vált ki nemkívánatos hatást. Nem kell aggódnia a mellékhatások miatt, melyek negatívan hathatnának ki az Ön egészségére és közérzetére.
  3. Lehetőség van a termék akciós megvásárlására: Vásároljon nagyobb csomagokat és takarítson meg, vagy rendelje meg 20%-kal olcsóbban!
  4. Nagyon jó vélemények a szert használó férfiak és pénisznövelési terület szakemberei körében.
  5. A Member XXL emeli a szexuális élet minőségét. Segít elérni a nagyobb és keményebb erekciót, növeli az átélés intenzitását, valamint garantálja a felejthetetlen orgazmusokat és a bőséges magömlést!

  MEMBER XXL – RENDELJE MEG MOST!